ЦВК обробила понад половину бюлетенів: у Зеленського майже вдвічі більше голосів, ніж у Порошенка

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
ЦВК обробила понад половину бюлетенів: у Зеленського майже вдвічі більше голосів, ніж у Порошенка

Volodymyr Tarasov / Barcroft Media via Getty Images

Центральна виборча комісія обробила 53,25% бюлетенів. На цей час кандидат у президенти Володимир Зеленський має 30,23% підтримки українців, Петро Порошенко — 16,61%.

Інформація оновлюється в режимі реального часу на сайті ЦВК.

На третьому місці, як і раніше, Юлія Тимошенко — 13,08%. Найімовірніше, вона не проходить у другий тур.

У регіональному розрізі станом на тепер Зеленський перемагає у більшості областей. Порошенко виграє в Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Кандидат у президенти Юрій Бойко набирає найбільшу кількість голосів у Луганській та Донецькій областях.

  • Найбільшу підтримку кандидата в президенти Володимира Зеленського на закордонних виборчих дільницях зафіксували в Катарі, а Петра Порошенка — у Швейцарії.
  • Артист Володимир Зеленський лідирує в першому турі голосування на виборах президента України з 30,6%, чинний глава держави Петро Порошенко набирає 17,8%, а лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко — 14,2%, свідчать дані Національного екзит-полу станом на 20:00.
  • Нацполіція за день виборів президента відкрила 25 кримінальних справ за порушення при голосуванні. Всього правоохоронцям за день надійшло 1 768 заяв та повідомлень про порушення.