Вибухи на автостоянці у Кропивницькому: один з потерпілих помер у лікарні

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Кропивницькому в лікарні помер водій автоцистерни з газом, що 27 березня вибухнула на автостоянці. Цю інформацію theБабелю підтвердили у прес-службі поліції Кіровоградської області.

Як пише місцева філія «Суспільного» канал «Кіровоград», чоловік помер увечері 31 березня. Про це журналістам повідомила завідувач опіковим відділенням обласної лікарні Наталія Корчака. 29 березня 58-річного Анатолія з Кривого Рогу перевели з реанімаційного відділення в опікове.

  • Пожежу після вибухів у Кропивницькому гасили близько сотні рятувальників. Постраждали 4 людини. Вогонь знищив чотири автоцистерни для скрапленого газу, шість вантажних і вісім легкових автомобілів. Також пошкоджено вісім легкових і два вантажні авто, покрівлю будівлі, яку ніхто не використовував, площею 200 кв. м.
  • За даними слідства, вибухи сталися через порушення техніки безпеки під час транспортування та перекачування газу між двома автоцистернами. Правоохоронці додали, що НП сталася не на території заправки, а поруч із нею.
  • Керівнику ТОВ «Елан-Ві» та головному інженеру цього підприємства оголосили підозру в межах слідства. Інженера правоохоронці затримали при спробі покинути територію України.