«Суспільне» покликало на теледебати учасників другого туру виборів президента. Найвірогідніше ними будуть Зеленський та Порошенко

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів, узяти участь у дебатах. Про це повідомляє прес-служба НСТУ.

Там зазначили, що «Суспільне» не належить жодній політичній чи бізнес-групі, працює на кошти платників податків, тож може виступити «майданчиком для незалежної дискусії» кандидатів на рівних умовах.

Згідно із законодавством, такі дебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі. Вони тривають не менше ніж 60 хвилин та транслюються в ефірі національних Суспільних теле- та радіоканалу.

«Кандидати на пост президента беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів на пост президента взяти участь у теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів час надається іншому кандидату на пост президента», — підкреслили в «Суспільному».

  • Центрвибочком підрахував 90% всіх бюлетенів на виборах президента. Кандидат Володимир Зеленський збільшує відрив від Петра Порошенка, а лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко скорочує відрив від президента.