Садовий: «Самопоміч» іде на парламентські вибори

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Мер Львова та лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий оголосив, що його політсила братиме участь у найближчих парламентських виборах. Про це він написав на сторінці у Facebook.

«Обʼєднання «Самопоміч» іде на парламентські вибори. Розробляємо першу в українській історії систему формування переліку кандидатів за відкритими списками», — написав Садовий.

Він додав, що виборці можуть мати багато претензій до фракції «Самопомочі» в парламенті, і з багатьма Садовий солідарний. «Але ці хлопці і дівчата не скурвились, і робили що могли», — додав мер Львова.

Крім того, за словами Садового, фракція внесе до парламенту проект закону про Президента, який поставить «зрозумілі рамки і не дозволить зловживати владою президенту з будь-яким прізвищем».

Андрій Садовий на початку передвиборчої кампанії 2019 року балотувався в президенти від партії «Самопоміч». Але 1 березня оголосив про обʼєднання з лідером «Громадянської позиції», іншим кандидатом у президенти Анатолієм Гриценком та зняв свою кандидатуру з президентських перегонів на його користь.