Штаб Порошенка: Президент погодився здати аналізи перед дебатами та запросив Зеленського в медпункт

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент Петро Порошенко погодився здати аналізи перед дебатами та запросив артиста Володимира Зеленського для цієї процедури в медпункт у пʼятницю, 5 квітня. Про це на брифінгу в Києві заявив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв.

«На 9 годину Порошенко чекає Зеленського в медпункті для здачі аналізів. Аналізи треба здавати кожному окремо, а не разом. Я не питав, що він буде робити, якщо Зеленський не прийде, але я думаю, якщо Зеленський не прийде, то він [Порошенко] сам буде здавати аналізи і потім поїде по своїм справам», — сказав Медвєдєв.

За його словами, це має бути сертифікована лабораторія. Медвєдєв додав, що команда готова до проведення дебатів не тільки на стадіоні, а й до тематичних дебатів за класичними правилами.

Крім того, Медвєдєв заявив, що Порошенко готовий взяти на себе частину витрат на організацію дебатів на стадіоні «Олімпійський». «У Петра Олексійовича найбільш прозорий виборчий фонд. Порошенко, безумовно, готовий взяти на себе половину видатків на оренду стадіону й пояснити походження цих грошей», — сказав він.

Медведєв додав, що команда Порошенка розраховує на те, що іншу половину заплатить Зеленський і також «пояснить, звідки ці кошти надійшли до виборчого фонду».