Папа Римський закликав у квітні молитися за лікарів та медиків гуманітарних місій. Відеозвернення

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Папа Франциск опублікував у Twitter відеозвернення про його молитовні наміри на квітень, які призначені для лікарів та їхніх колег з гуманітарних місій у зонах конфлікту.

За звичаєм, Папа Римський щомісяця випускає відеоповідомлення з докладним описом своїх молитовних намірів.

У своєму молитовному намірі на квітень Папа Франциск закликає помолитися за лікарів та їхніх колег з надання гуманітарної допомоги в постраждалих від війни районах, які ризикують своїми життями заради порятунку життя інших.

Зокрема у відео він говорить про те, що присутність лікарів, медсестер та інших працівників охорони здоровʼя в постраждалих від війни районах є ознакою надії. Називає їх мудрими та доблесними людьми, які, йдучи за своїм покликанням, працюють у надзвичайно небезпечних умовах.

«Помолімося за лікарів та гуманітарних працівників у постраждалих від війни районах, які ризикують своїм життям, щоб врятувати життя інших», — говорить у своєму зверненні Папа Римський

Всесвітня молитовна мережа Папи розробила ініціативу «Відео Папи», щоб допомогти у всьому світі поширювати щомісячні звернення Папи Франциска щодо викликів, що стоять перед людством.