Вночі: у Венесуелі вибухнув нафтопровід, Оззі Осборн скасував світове турне, а в Туреччині арештували хакера

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Вибух стався на нафтопроводі у Венесуелі

На північному сході Венесуели, у штаті Ансоатегі стався вибух на нафтопроводі. Начальник управління цивільної оборони та пожежної охорони регіону Пласідо Малаве прикріпив у Twitter відео, на якому видно високий стовп вогню та чорний дим.

«Повідомляємо громадськість про вибух на нафтопроводі в секторі Ла Леона поблизу Уріки, штат Ансоатегі», — зазначив він.

Оззі Осборн скасував світове турне

Англійський рок-музикант Оззі Осборн скасував усі свої концерти в 2019 році через падіння у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Турне розпочнеться в лютому 2020 року. Фанати, які вже купили квитки, повинні зберігати їх і зможуть потрапити на наступні концерти.

За словами команди музиканта, недавнє падіння Осборна загострило старі травми після аварії 2003 року, тому минулого місяці йому була потрібна хірургічна операція. 70-річний співак буде відновлюватися в Лос-Анджелесі під наглядом свого лікаря.

У Туреччині арештували хакера

У місті Трабзон на сході Туреччини затримали підозрюваного, який викрав персональні дані п’яти мільйонів осіб в інтернеті. Правоохоронці вважають, що він причетний до міжнародних злочинів у сфері ІТ та компʼютерних мереж. Хакера знайшли за IP-адресою, яку він використовував. Поліція знайшла під час обшуку компʼютер, жорсткий диск і картки флеш-памʼяті з персональними даними близько 5 млн осіб, у тому числі дані їх облікових записів у соціальних мережах, фотокопії електронних гаманців та виписки з електронних поштових скриньок.

У Південній Кореї оголошено режим надзвичайної ситуації через пожежу

У Південній Кореї через масштабну пожежу введено режим надзвичайної ситуації. Вогонь охопив пʼять міст і повітів уздовж північно-східного узбережжя країни. Згоріло 385 гектарів лісу, знищено 300 будівель. Попередньо, пожежа почалася на узбіччі в місті Косон провінції Канвон, приблизно за 160 км від Сеула. Через сильний вітер вогонь швидко поширився на сусідні райони. З усією країни на боротьбу з вогнем направлено понад 870 пожежних машин, близько 13 тис. працівників рятувальних служб.

Влада підтвердила, що одна людина загинула та ще мінімум 11 отримали поранення.