Порошенко здав аналізи на стадіоні «Олімпійський» перед дебатами

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Порошенко здав аналізи на стадіоні «Олімпійський» перед дебатами

Facebook / Петро Порошенко

Чинний президент Петро Порошенко прийшов на НСК «Олімпійський», де здав аналізи на наявність в організмі наркотичних речовин та алкоголю перед дебатами на стадіоні. З такою ініціативою раніше виступив кандидат у президенти Володимир Зеленський, який разом з чинним главою держави, за попередніми даними ЦВК, виходить у другий тур виборів .

Порошенко зʼявився на стадіоні близько 09:20 та пройшов разом з лікарями у спеціальну кімнату, де відбулося лабораторне обстеження. У нього взяли на аналіз зразок крові, сечі та волосся.

Після медичного огляду президент вийшов до преси і повідомив, що перші результати перевірки на наявність в організмі алкоголю та наркотичних речовин будуть готові за декілька хвилин, другі — за кілька годин. Готовність решти результаті залежить від медиків. Раніше повідомлялося, що на отримання всіх результатів необхідно близько тижня.

Сам Зеленський здав аналіз крові сьогодні зранку .Він прийшов у приватну клініку Eurolab на Соломʼянській вулиці близько 07:30. Результати будуть готові через три дні. Зеленський говорить, що отримає інформацію на електронну пошту, і пообіцяв її оприлюднити.