#Курченкогейт. ГПУ просить суд передати «Український медіа холдинг» в управління Агентству з розшуку активів

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
#Курченкогейт. ГПУ просить суд передати «Український медіа холдинг» в управління Агентству з розшуку активів

Космач Олександр / УНІАН

Генеральная прокуратура звернулася до суду з клопотанням передати в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) групу компаній «Український медіа холдинг» — UMH Group. Про це повідомила у Facebook прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

За її словами, Луценко провів оперативну нараду з групою слідчих та прокурорів у кримінальному провадженні за справою олігарха-втікача Сергія Курченка.

За результатами наради була посилена група прокурорів у цій справі та подано до суду клопотання про передачу в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) активів групи компаній «Український медіа холдинг» — UMH Group.

Крім того, Луценко доручив провести інвентаризацію матеріалів «КурченкоГейт» на предмет наявності всіх документів та відрядити прокурорів за кордон з метою забезпечити арешти виявлених активів фігурантів справи.

«Український медіа холдинг» — UMH Group з 2013 року належить Сергію Курченку. До холдингу входить низка інтернет- та друкованих видань, радіостанцій. Серед них — bigmir.net, Корреспондент.net, «Комсомольская правда в Украине», «Теленеделя», «Голос столиці», «Наше радіо», «Авто Радіо».