Зірка YouТube Alyona Alyona випустила перший альбом «Пушка»

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Зірка YouТube Alyona Alyona випустила перший альбом «Пушка»

Facebook / Savranenko Alyona

Колишня вихователька дитсадка в Київській області Alyona Alyona (справжнє ім’я Альона Савраненко), яка у 2018 році стала зіркою YouTube, випустила перший альбом під назвою «Пушка». Він складається з 13 пісень і опублікований в каталогах кількох потокових сервісів, у тому числі Apple Music, iTunes та YouTube Music.

«Це просто «Пушка». Вона може гримiти звiдусiль, може надихати та мотивувати, може розривати зсередини, може торкатися найпотаємнiших куточкiв душi. У цi 13 ядер я вклала частку себе i маю намiр розкачати ними всiх», — написала вона в Instagram.

«Сьогоднi важливий день у моєму життi. Я щиро дякую усiм, всiх обiймаю», — додала вона в Facebook.

Також реп-виконавиця 8 квітня презентувала новий кліп на сингл, який дав назву альбому.

«Тату на обличчі — не моя фішка. Я просто пишка, пушка, пишка. Ти не для всіх непрочитана книжка», — з таких слів починає вона трек.

В інтерв’ю Apple Music ключовим треком альбому Альона Савраненко називає «Вiдчиняй» — гімн її поколінню, звернення до однолітків, написаний їхньою мовою.

«Моє покоління не жило в Радянському Союзі. У нас інші цінності — не такі, як у наших батьків. Уже маючи свій досвід за плечима, ми можемо зробити висновок, що ми — інші, і ми по-іншому повинні розвиватися, розвивати наше суспільство і нашу країну. В українській мові є слово «пишаю». Я «пишаю", тобто я пишаюся, я захоплююся своїм поколінням. Ми прийшли і ми будемо творити свою історію», — заначила Alyona Alyona.

На цю пісню співачка раніше також випустила кліп, який був опублікований у її профілі на YouTube 30 листопада минулого року.