Єгор Соболєв заявив про серйозні розбіжності з керівництвом партії «Самопоміч». Йдеться про вихід із фракції

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Заступник голови фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв заявив про розбіжності з керівництвом партії. Про це він пише в Facebook.

За його словами, головною проблемою партії є очищення від тих, хто «піддається корупції та іншим спокусам у владі». Також Соболєв заявив, що він і керівництво «Самопомочі» по-різному бачать те, як представляти інтереси виборців.

«Я вважав і вважаю, що до вирішення цих проблем ці суперечки мають бути внутрішніми. На час президентської кампанії я робив усе, щоб від проукраїнських антикорупційних сил був єдиний кандидат. Зокрема, через це відмовився балотуватися. Результат Ви знаєте. Що робити далі, я вважаю правильним спочатку обговорити з людьми, з якими ми зробили багато добрих справ у цьому парламенті. А вже потім — з медіа», — йдеться в заяві нардепа.

На запитання щодо свого виходу Соболєв пообіцяв відповісти після засідання фракції 9 квітня.

До речі, 9 квітня лідер «Самопомочі» Андрій Садовий написав у Facebook про те, що «дехто з народних депутатів від партії покине фракцію». Він подякував їм за роботу, проте прізвищ не назвав.

«Самопоміч» чекає непросте внутрішнє перегрупування. Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом «відкритих списків». Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя», — йдеться в заяві Садового.