Зеленський випустив новий ролик про обʼєднання України

Дата:

Кандидат у президенти Володимир Зеленський випустив новий ролик, у якому закликав українців по всій Україні та за кордоном об’єднуватися та самим обирати майбутнє держави.

Відео, на якому артист просить не чекати, доки закінчиться «епоха жадібності, бідності, брехні», розміщене на його сторінці у Facebook.

«Це ми — ті, кого поділили на правильних і неправильних. На малоросів і вишиватників. Ті, кого називають бидлом, клоунами, хохлами, але ми — це українці. На заході, сході, на півночі, півдні і в центрі. І ми втомились стояти на місці, чекаючи, поки закінчиться ця епоха…. Ми різні, але такі однакові. Об’єднуємось, щоб рухатися вперед. Адже 21 квітня вибір тільки один — минуле чи майбутнє», — каже Зеленський.

  • Штаб президента та кандидата на другий термін Петра Порошенка розмістив на агітаційних плакатах зображення президента Росії Володимира Путіна. На них Порошенко та Путін протиставлені один одному. «21 квітня. Вирішальний вибір!» — написано на плакаті.
  • Користувачі соцмереж публікують фотографії нових білбордів Порошенка та зазначають, що, імовірно, кандидат хотів натякнути на звʼязок опонента Володимира Зеленського з Росією. Як пізніше пояснив радник Порошенка Юрій Бірюков, таку форму обрали для того, щоб нагадати українцям про головну загрозу для країни. Бірюков також зазначив, що прихильники Порошенка «якраз і ідентифікують головну загрозу країни не з Зеленським, а з Путіним».
  • А лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук записав відеозвернення і закликав українців вимагати змісту від кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Вакарчук додав, що як виборець хотів би знати відповіді на запитання, як кандидати в президенти збираються впроваджувати в Україні верховенство права, реформувати судову систему, повертати додому військовополонених та політв’язнів, а також окупований Крим і території Донбасу.