НСК «Олімпійський» отримав заявки на проведення дебатів від Порошенка та Зеленського

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

НСК «Олімпійський» повідомляє, що отримав заявки на проведення дебатів на стадіоні від кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Про це йдеться в повідомленні установи у Facebook.

Порошенко подав заявки одразу на дві дати — 14 та 19 квітня. Зеленський — на 19 квітня.

Раніше Порошенко оголосив, що чекатиме Зеленського на дебатах на «Олімпійському» 14 квітня. Зеленський на це відповів, що дебати на стадіоні відбудуться 19 квітня. У штабі Порошенка сказали, що кандидат готовий дебатувати і 14, і 19 квітня.

  • Представники волонтерської організації VADA (Voluntary Anti-Doping Association) прибули в Київ і готові взяти аналізи в кандидатів у президенти 10 квітня. В Адміністрації президента вже заявили, що Порошенко приїде на «Олімпійський» та здасть аналізи.
  • Правоохоронці провели на НСК «Олімпійський» координаційну нараду та повідомили, що готові до охорони безпеки людей у разі проведення на стадіоні дебатів кандидата Володимира Зеленського та чинного президента Петра Порошенка.
  • Напередодні кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував своєму опоненту Петру Порошенку провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Порошенко прийняв виклик Зеленського, нагадавши, що вони повинні відбуватися на базі «Суспільного» з трансляцією на всіх телеканалах.