«14 квітня о 14 годині». Штаб Порошенка назвав час і дату дебатів із Зеленським на «Олімпійському»

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко запрошує свого опонента у другому турі прийти на дебати на НСК «Олімпійський» у неділю, 14 квітня, о 14:14. Про це під час брифінгу заявив речник штабу Олег Медведєв.

«Петро Порошенко прибуде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК «Олімпійський». І ще раз наполегливо повторює своє запрошення до Зеленського: не боятися дебатів, не уникати — прийти і за тиждень до виборів під час прямої трансляції, на очах у всього суспільства, усіх виборців розкрити свою невідому позицію з актуальних питань щодо стратегії розвитку України», — сказав він.

Медведєв підкреслив, що закон передбачає обов’язкові дебати на «Суспільному телебаченні» в останню п’ятницю перед голосуванням.

«Тому 19 квітня ми точно знаємо, що буде у графіку кандидата Порошенка о 20:00: він повинен у цей час прибути на «Суспільне телебачення». І він там точно буде, тому що участі в таких дебатах у другому турі чітко вимагає закон «Про вибори президента України», — наголосив речник штабу.

Він підкреслив, що Порошенко так само готовий в інший день прийти на стадіон для дебатів із Зеленським, але якщо дата і час не буде співпадати із дебатами на «Суспільному».

«Можливо і 19-го числа так само прибути на дебати на стадіоні, як пропонує Зеленський. Але запрошення Зеленського не має збігатися в часі з тим часом, в який закон вимагає від кандидатів бути на дебатах на «Суспільному телебаченні», — додав Медведєв. Він також зазначив, що штаби двох кандидатів ще не зустрічалися і не домовлялися про організацію проведення дебатів.