Принц Гаррі й Опра Вінфрі працюють над серіалом про психічне здоровʼя

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Принц Гаррі разом з американською телеведучою Опрою Уінфрі працюють над документальним серіалом про психічне здоровʼя, повідомляється в Instagram Кенсінгтонського палацу.

Серіал покажуть на Apple TV. Гаррі й Опра стали співавторами та виконавчими продюсерами проекту. Очікується, що серіал вийде в ефір у 2020 році. Його завдання — допомогти телеглядачам відверто говорити про проблеми з психікою і знаходити методи для їхнього рішення.

«Я щиро вірю, що хороше психічне здоровʼя — це ключ до сильного лідерства, продуктивних спільнот і цілеспрямованого самовдосконалення. ...Ми сподіваємося, що цей серіал буде позитивним, повчальним та інклюзивним — він поділиться глобальними історіями про безпрецедентний людський дух, який відбивається від найтемніших місць, і про можливість краще зрозуміти себе й оточуючих. Я неймовірно гордий працювати разом з Опрою над цим життєво важливим серіалом», — сказав Гаррі.

Принц Гаррі разом із братом Вільямом навесні 2016 року очолили фонд Heads Together. Він займається проблемою стигматизації психічних захворювань і збирає кошти для пошуку ліків від них. Сам Гаррі в 2017 році зізнався, що свого часу намагався не думати про смерть матері — принцеси Діани, і звернувся до психологів після того, як протягом двох років у його житті був «повний хаос».