Вночі: суперник Нетаньягу визнав поразку на виборах в Ізраїлі, Ломаченко отримав пояс суперчемпіона, вийшов трейлер містичного серіалу від Netflix

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Нетаньягу залишається при владі

Після парламентських виборів в Ізраїлі суперник чинного премʼєр-міністра Біньяміна Нетаньягу, колишній начальник Генштабу Бені Ганц визнав свою поразку і заявив, що поважає рішення народу.

Згідно з попередніми результатами голосування, після підрахунку 99,86 відсотка виборчих бюлетенів очолювана Нетаньягу партія «Лікуд» та «Кахоль-лаван» Ганца набирають приблизно по 30 відсотків голосів, що відповідає 35 депутатським мандатам (зі 120) для кожної політичної сили. Проте з урахуванням попередніх коаліційних домовленостей між партіями і блоками на виборах у Кнесет лідирує «Лікуд» Нетаньягу, який забезпечує собі 65 місць у парламенті.

Президент України Петро Порошенко привітав прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу з перемогою на парламентських виборах.

Ломаченко отримав пояс суперчемпіона

Український професійний боксер, чемпіону світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко отримав пояс суперчемпіона WBO. Церемонія його вручення відбулася на прес-конференції перед боєм українця з британцем Ентоні Кроллом. Пояс дозволить Ломаченку вимагати поєдинок за пояс WBO в будь-якій ваговій категорії. Також він тепер має право на негайний реванш, якщо програє в титульному поєдинку. Бій проти Ентоні Кролла Ломаченко проведе в Лос-Анджелесі (США) 13 квітня.

Вийшов трейлер містичного серіалу від Netflix із Умою Турман

Стримінговий сервіс Netflix випустив трейлер нового серіалу «Покої» (Chambers). Премʼєра картини запланована на 26 квітня. Сюжет серіалу розповідає про дівчину, з якою починають відбуватися містичні події після пересадки серця. У головній ролі — Сіван Аліра Роуз. Матір донора грає Ума Турман.

«Барселона» перемогла «Манчестер Юнайтед»

Twitter / UEFA Champions League

«Манчестер Юнайтед» програв «Барселоні» в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Перемогу іспанцям приніс автогол суперника. Матч закінчився з рахунком 0:1. У паралельному поєдинку зустріч «Аякса» та «Ювентуса» завершилась нічиєю — 1:1. Матчі-відповіді плей-оф для команд відбудуться 16 квітня.

На Кубі набула чинності нова конституція

На Кубі 10 квітня офіційно набула чинності нова конституція країни. Вона передбачає часткове визнання приватної власності і введення посади премʼєр-міністра. Новий Основний закон визнає значення малого і середнього бізнесу, але не передбачає політичної лібералізації країни.

Єдиною законною політичною силою в державі названа комуністична партія.