У Києві невідомі напали на клуб через виступи російських артистів. Поліція затримала 11 людей

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Біля клубу StereoPlaza в Києві ввечері 10 квітня невідомі влаштували акцію протесту проти того, що в закладі відбуваються концерти російських артистів.

Як повідомили у столичній поліції, близько 40 протестувальників кидали петарди в бік охорони клубу та розмалювали фарбою фасад будівлі. Після цього вони втекли. Поліція затримала кількох підозрюваних.

«Загалом до Голосіївського управління поліції доставили 11 осіб, на трьох склали адміністративні протоколи. Подія кваліфікована як хуліганство, скоєне групою осіб», — повідомили в прес-службі поліції.

Користувачі соцмереж опублікували відео сутички протестувальників із охороною клубу.

  • Близько 250 фанатів футбольного клубу «Карпати» (Львів) влаштували дебош у вагонах поїзда Львів—Запоріжжя, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці». Пасажири розбили скло у 12 вікнах і тамбурах вагонів, викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники.
  • Біля офісу команди кандидата в президенти Володимира Зеленського в Печерському районі Києва зібралися кілька сотень людей. Двох учасників мітингу затримала поліція.