«Атака клонів». На Супрун подав до суду новий позов нардеп від «Радикальної партії»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
«Атака клонів». На Супрун подав до суду новий позов нардеп від «Радикальної партії»

Ратинський В'ячеслав / УНІАН

На в. о. міністра охорони здоровʼя Уляну Супрун подав до суду депутат від «Радикальної партії» Олега Ляшка Олексій Ленський. Позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва, написала Супрун у Facebook.

За її словами, Ленський вимагає заборонити їй виконувати обовʼязки міністра охорони здоровʼя, як це раніше вимагав інший «радикал», Ігор Мосійчук. Супрун назвала позов «атакою клонів».

«Знову провадження порушено за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи [...]. Офіційне пояснення підстав просто переписано з попередніх позовів своїх колег невільних радикалів. Свого роду «copy paste», але, мабуть, на цей раз зі свого компʼютера. За фактом же причина — порушення схем і корупційних потоків, звільнення одіозних медичних феодалів і пряма конфронтація з ними», — написала вона.

Вона зазначила, що адвокатський запит за цим позовом до Міністерства охорони здоровʼя надійшов від адвокатської фірми GoLaw law firm, яка обслуговує раніше звільнених ректорів медичних університетів — Катерину Амосову та Валерія Запорожана.

Супрун вважає позов «черговою атакою» на реформування системи охорони здоровʼя.