Netflix запускає радіо з комедійними шоу та стендапами

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Стримінговий сервіс Netflix запускає радіостанцію з комедійним контентом під назвою «Netflix Is A Joke Radio». Вона стартує 15 квітня на 93 каналі програми SiriusXM, пише The Wrap .

На радіо можна буде почути багатьох популярних коміків, як-от Адама Сендлера, Азіза Ансарі, Білла Барра, Кріса Рока, Дейва Шапела, Сару Сільверман, Тревора Ноа, Ванду Сайкс та інших. В ефірі щодня виходитиме шоу, в якому знаменитості обговорюватимуть популярну культуру та актуальні теми дня. Програму записуватимуть у студії SiriusXM у Лос-Анджелесі.

«SiriusXM рада стати аудіодомом для комедійних програм Netflix. Netflix зарекомендував себе як неперевершене джерело відео для стендапів, залучаючи найвідоміші імена в галузі, і ми прагнемо надати підписникам SiriusXM доступ до зіркової бібліотеки, новинок та оригінальних живих виступів», — заявив президент і головний контент-менеджер SiriusXM Скотт Ґрінштейн.

  • Netflix відклала дату премʼєри фільму з Фелісіті Гаффман у головній ролі після того, як актриса визнала провину в шахрайстві при вступі її доньки в американський університет.