«Це малоефективно». Команда Зеленського не збирається вести переговори з «ЛДНР» у разі перемоги

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Вести переговори з представниками «ЛНР» та «ДНР» ніхто не буде, заявив представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

Про це він сказав в інтервʼю BBC.

«Ми такі переговори, звичайно, не ведемо. Вести переговори чи тиснути треба на тих, хто може ухвалювати рішення. Так звані адміністрації «ДНР» і «ЛНР» не є субʼєктами переговорного процесу, а лише обʼєктами. Адже всі ключові рішення ухвалюються в РФ», — сказав Разумков.

Він назвав представників самопроголошених республік «головами, які говорять» і «терористичними організаціями», говорити з якими малоефективно.

Також Разумков сумнівається в ефективності ролі Віктора Медведчука в переговорному процесі. Він додав, що команда Зеленського не веде з ним жодних переговорів про співпрацю.

  • Глава передвиборчого штабу Володимира Зеленського Іван Баканов запропонував провести дебати між кандидатами в президенти за допомогою телемосту.
  • За кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів голосуватимуть 51% виборців, а за Петра Порошенка — 21%. Ще 18% — не визначилися з вибором, 10% — не мають наміру голосувати. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 5—10 квітня.
  • Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського розкрила список своїх експертів, яким журналісти можуть ставити профільні питання.