Адміністрація НСК «Олімпійський»: На 19 квітня було подано дві заявки від обох кандидатів у президенти

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Штаби кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка погодили формат проведення дебатів на НСК «Олімпійський». Про це заявив заступник гендиректора комплексу Віктор Анісімов, передає «112 Україна».

«Ми дуже раді, що організували зустріч представників обох штабів кандидатів на «Олімпійському», що відбувся плідний діалог. Ми виробили на сьогоднішній день формат заходів, які будуть проходити та проводитимуться кожним з кандидатів. Формати трохи відрізняються один від одного», — зазначив він.

У той же час Анісімов уточнив, що поки не може розкрити всіх подробиць.

«З одного боку, є певна комерційна таємниця, з іншого боку, це повʼязано з певними заходами безпеки, оскільки вони будуть проходити за участю глави держави і кандидата на посаду президента України», — підкреслив він.

Проте, стверджує Анісімов, дебати будуть вважатися не офіційними, оскільки не відповідають закону України.

«На сьогоднішній день на 19 квітня було подано дві заявки від обох кандидатів. Фактично вони призначені на вечір, хоча одна зі сторін пропонувала провести захід 19 квітня вдень, а потім продовжити все це увечері. Але в такій ситуації це не офіційні дебати, які передбачені законом, це захід, який організовують виборчі штаби в межах передвиборної агітації», — підкреслив він.