Камбербетч збив на своєму авто велосипедиста. Потерпілий не впізнав актора і вдарив його

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Камбербетч збив на своєму авто велосипедиста. Потерпілий не впізнав актора і вдарив його

Harvey K / Wikipedia

Британський актор Бенедикт Камбербетч потрапив у ДТП. У передмісті британського острова Вайт за кермом свого Lamborghini актор збив 63-річного велосипедиста. Про це пише видання The Sun.

Свідком інциденту став знайомий потерпілого. Він розповів, що Майкл Лоуренс їхав на велосипеді, аж раптом на дорозі зʼявився автомобіль Камбербетча. Удар припав на руку велосипедиста. Після зіткнення на дорозі було чимало крові. Актор одразу взявся надавати чоловіку допомогу.

Проте постраждалий не впізнав актора і вдарив його, коли Камбербетч вийшов з автомобіля, щоб йому допомогти.

Після того, як обидва чоловіки трохи заспокоїлися, актор віддав Лоуренсу чисту футболку та пляшку води і запропонував відвезти його до лікарні.

Чоловіки дійшли згоди не повідомляти в поліцію про ДТП та залагодити ситуацію самотужки. Для цього вони обмінялися телефонами.

Представники актора інцидент не коментують.

  • 17 січня принц Філіп потрапив в аварію неподалік королівського палацу в графстві Норфолк. Його позашляховик зіткнувся із зустрічною машиною і перекинувся на бік. Принц не постраждав, а пасажирка другого автомобіля зламала запʼястя. Після аварії він прийняв рішення відмовитися від водійських прав.
  • Служба королівського обвинувачення вирішила, що 97-річний герцог Единбурзький не буде притягнутий до відповідальності за аварію, винуватцем якої він був.
  • Королева Великої Британії Єлизавета ІІ більше не їздитиме за кермом дорогами загального користування. Таке рішення вона прийняла після вмовлянь власної служби безпеки.