«Спланована провокація». Рекламний оператор відхрестився від білбордів із Порошенком і написом «Кінець»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Рекламний оператор «Довіра Аутдор» назвав провокацією розміщення на своїх білбордах передвиборчої агітації з президентом Петром Порошенком та написом «Кінець».

«Ми заявляємо, що це спланована провокація, розміщення рекламних макетів було проведено у незаконний спосіб, без нашого відома й участі. На нашу думку, мета такої акції — умисна дезінформація та маніпуляція громадською думкою», — йдеться в листі директора компанії, який отримала «Українська правда».

За словами Олександра Ситника, реклама на білбордах почала зʼявлятися 14 квітня. Він вважає, що це може бути повʼязано з тим, що «Довіра Аутдор» відмовилася раніше розміщувати агітацію Порошенка з президентом Росії Володимиром Путіним.

Гендиректор зазначив, що компанія вже звернулася в поліцію та зараз самостійно прибирає рекламу. Відзначається, що точна кількість провокаційних бордів поки невідома.

  • У містах України з 14 квітня почали зʼявлятися білборди з написом «Кінець». Вони схожі за стилістикою на передвиборчу рекламу чинного президента та кандидата на цю посаду Петра Порошенка з закликом «Думай». Українці пишуть у соцмережах, що бачили таку рекламу в Черкасах, Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Сумах.
  • У МВС заявили, що поліція встановлює тих, хто виготовляв білборди у стилістиці виборчої кампанії президента Петра Порошенка з написом «Кінець», і складає адміністративні протоколи.