Зеленський, Порошенко й «Олімпійський» уклали угоду про дебати

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко уклали угоду з НСК «Олімпійський» щодо організації дебатів. Про це на брифінгу повідомив спікер штабу Порошенка Олег Медвєдєв.

«Сьогодні зранку укладено тристоронню угоду між «Олімпійським» і представниками виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського про оренду стадіону на вечір 19 квітня», — сказав Мєдвєдєв.

Він додав, що Порошенко готовий взяти участь у дебатах із Зеленським на стадіоні 19 квітня. За словами Медвєдєва, за основу має бути взятий той формат, який прописаний у законі про вибори президента. За словами Медвєдєва, увечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжити переговори.

  • Зеленський у другому турі виборів перемагає свого опонента Петра Порошенка з 72,2% голосів. За чинного главу держави свій голос готові віддати 25,4% виборців, які мають намір прийти на дільниці та визначилися з вибором. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 9—14 квітня.
  • У неділю, 14 квітня, на НСК «Олімпійський» о 14:00 пройшли «дебати» між кандидатами в президенти. Уперше в історії України дебати запланували не в телевізійній студії, а на стадіоні, куди могли потрапити всі охочі. Зеленський на стадіон не зʼявився. Петро Порошенко виступив на сцені стадіону, а потім провів прес-конференцію.