Штаб Порошенка реєструватиме охочих потрапити на дебати у Facebook. Прихильників кандидатів можуть посадити у різних секторах стадіону

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Передвиборчий штаб кандидата у президенти Петра Порошенка почне реєструвати у Facebook прихильників чинного глави держави на дебати, які пройдуть 19 квітня на НСК «Олімпійський». Про це заявив спікер штабу Олег Медведєв під час прес-конференції.

Він зазначив, що опонент Порошенка Володимир Зеленський «в односторонньому порядку розпочав безкоштовне розповсюдження квитків» онлайн у фан-зону стадіону.

«Будь-які спроби зареєструватися на сайті й отримати квиток закінчуються невдачею. Це створює підозри, що в такий спосіб у фан-зоні планують утворити групу агресивних прихильників Зеленського, які намагатимуться зірвати дискусію і перетворити дебати на шапіто. Ми сьогодні розпочнемо реєстрацію наших прихильників у Facebook, яких закличемо прибути на стадіон і підтримати Петра Порошенка», — сказав Медведєв.

Речник штабу також заявив, що розсадка глядачів має бути у різних секторах стадіону з міркувань безпеки.

«Очевидно, що на дебати прийдуть активні прибічники обох кандидатів, які дуже за них переживають і вболівають. І, звичайно, питання безпеки є ключовим. І, звичайно, краще з міркувань безпеки, щоби вони сиділи в різних секторах і щоби у фан-зоні не було змішаного натовпу. Ми вважаємо, що це створює додаткові ризики безпеці, якщо наповнювати фан-зону. Тому всі мають бути розведені», — зазначив Медведєв.

Він додав, що питаннями безпеки на «Олімпійському» мають зайнятися не передвиборчі штаби, а Національна гвардія та поліція.