Зеленський — про свою команду: екс-заступника голови НТКУ Харебіна немає, з Лещенком та Абромавичусом «не все однозначно»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що екс-заступник Національної телерадіокомпанії України (НТКУ) Олександр Харебін не є членом його команди. Про це заявив Зеленський, відповідаючи на питання журналістки theБабеля Марії Жартовської в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Раніше Харебін був заявлений штабом Зеленського як один з експертів команди. «Я жодної хвилини не працював з паном Харебіним. За цей час у нас побувала величезна кількість експертів. Деякі експерти до нас просто заходили», — пояснив Зеленський.

Крім того, на запитання кореспондента theБабеля про те, чи можуть стати членами команди Сергій Лещенко та екс-міністр економіки Айварас Абромавічус, Зеленський відповів: «Не все однозначно».

Відповідаючи на питання про відсутність у команді також раніше заявленого експерта, екс-заступника міністра інфраструктури Володимира Шульмейстера, Зеленський пояснив це недостатньою кількістю зустрічей з ним. «У нас не було достатньої кількості зустрічей, рішень і однакового бачення цієї галузі», — сказав Зеленський.

На власній сторінці у Facebook Харебін уже прокоментував заяву Зеленського. «Це багато що говорить про людину. Дякую за урок», — написав він.