Дебати на «Олімпійському»: територію навколо перевіряють вибухотехніки, а на стадіоні почали монтувати телевізійне обладнання

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
Дебати на «Олімпійському»: територію навколо перевіряють вибухотехніки, а на стадіоні почали монтувати телевізійне обладнання

Національна поліція України / Facebook

Національна поліція завершує підготовчі заходи щодо охорони громадської безпеки під час дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК «Олімпійський». Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Facebook.

Біля самого стадіону вже посилено патрулювання правоохоронцями.

«Зараз вибухотехнічні групи, кінологи перевіряють територію. Всього публічну безпеку людей забезпечуватимуть понад 10 тисяч поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії та ДСНС», — йдеться в повідомленні.

У київському метрополітені попередили, що станція метро «Олімпійська» зачинена на вхід та вихід, а станція «Палац спорту» не працює на вихід, лише на пересадку. Запрацюють станції пізно ввечері, але точний час наразі не вказують.

«Просимо скорегувати власні маршрути. Також нагадаємо, що найближчі вулиці до Олімпійського стадіону перекриті для руху транспорту. За попередніми даними, у звичайному режимі станції запрацюють пізно ввечері. Ми одразу про це повідомимо», — йдеться у заяві столичного метрополітену.

Як передає кореспондент Української правди до «Олімпійського» приїхало кілька фур з телевізійним обладнанням.

У соціальних мережах люди пишуть про перекриття на прилеглих до стадіону вулицях рух. Так перекрито рух транспорту по Великій Васильківській від Ділової до Саксаганського. Там встановлюють рамки посеред вулиці.

  • У Києві навколо НСК «Олімпійський» 19 квітня, в день проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, перекриють дороги. Також на патрулювання вийде велика кількість правоохоронців.
  • Раніше у Міністерстві внутрішніх справ заявили, що очікують до 60 тис. відвідувачів дебатів між кандидатами в президенти.