Без алкоголю, зброї, камер і дітей. В «Олімпійському» та команді Зеленського пояснили, як потрапити на дебати

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Керівництво НСК «Олімпійський», де ввечері 19 квітня відбудуться дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка, опублікувало правила поведінки на події.

Для тих, хто отримав квиток або завчасно зареєструвався на дебати, стадіон відкриють о 16:00. На вході людей перевірятимуть працівники Національної поліції України.

«Правоохоронці вилучатимуть у людей предмети, схожі на зброю, продукти харчування, газові балончики, петарди, фаєри. Також глядачів закликають не вживати алкоголь, оскільки працівники поліції не пускатимуть на НСК «Олімпійський» людей у стані алкогольного сп’яніння», — йдеться в повідомленні.

У команді кандидата в президенти Володимира Зеленського просять глядачів, які забронювали квитки від їхнього штабу, роздрукувати їх, а також не брати з собою дітей та домашніх тварин, камери та фотоапарати.

Самі дебати заплановані на 19:00.

  • Національна поліція завершує підготовчі заходи щодо забезпечення громадської безпеки під час дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК «Олімпійський». Біля самого стадіону вже посилили патрулювання правоохоронцями.
  • У Києві навколо НСК «Олімпійський» 19 квітня, в день проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, перекриють дороги. Також на патрулювання вийде велика кількість правоохоронців.
  • Раніше у Міністерстві внутрішніх справ заявили, що очікують до 60 тис. відвідувачів дебатів між кандидатами в президенти.