Екс-глава Адміністрації президента Ложкін: З Коломойським у Ізраїлі не зустрічався і не розмовляв

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Колишній глава Адміністрації президента (АП) Петра Порошенка Борис Ложкін стверджує, що не зустрічався з бізнесменом, колишнім акціонером ПриватБанку Ігорем Коломойським в Ізраїлі. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

«З цікавістю прочитав інтервʼю з Ігорем Коломойським. Для тих, кому це важливо, повідомляю: я — президент Єврейської конфедерації України і в Ізраїлі буваю часто. Останній раз провів там три дні, а не два тижні, з Коломойським не зустрічався і не розмовляв», — написав він.

Про що мова?

Ігор Коломойський в інтервʼю «Економічній правді» розповів, що кілька тижнів тому до нього приїздив колишній глава АП Борис Ложкін за дорученням Порошенка, щоб «спокутати свою провину за неправильну приватизацію» ПриватБанку.

«Він говорить, що він [Порошенко] усвідомив, що все це було неправильно, і питав, чи можна спокутати свою провину. Я сказав, що у нього залишилося небагато часу. Подивимося, чи готовий він все визнати. Я вважаю, що Порошенко має публічно вийти та сказати, що вважає, що націоналізація була помилкою», — сказав Коломойський.

За словами Коломойського, Ложкін «два тижні відсиджувався» в Ізраїлі, «поки від Кулика переховувався».

«Насправді, я Ложкіна тут переховував», — заявив Коломойський.