Дебати Порошенка та Зеленського на стадіоні вестимуть двоє ведучих

Автори:
Олена Мельник, Марія Жартовська
Дата:

Проводити дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський» будуть двоє журналістів — голова правління «Громадського радіо» Андрій Куликов та керівник інформаційної служби телеканалу ICTV Олена Фроляк. Про це theБабелю повідомило джерело у штабі Петра Порошенка. Інформацію підтвердили самі ведучі.

Опоненти під час дебатів на стадіоні відповідатимуть на три питання, які ставитимуть один одному. Однак у штабі Порошенка хочуть, щоб обговорювалось пʼять тем.

Кожен кандидат виступатиме зі своєї сцени.

«Громадське радіо» на своєму сайті підтверджує, що Андрій Куликов модеруватиме дебати кандидатів на «Олімпійському» 19 квітня. Запрошення надійшло з боку команди Петра Порошенка.

Кандидатуру Фроляк затвердили обидва кандидати, але вона буде модератором на сцені Зеленського.

«Для мене честь взяти участь у дебатах між кандидатами у президенти України. Це подія національного масштабу, дуже важлива для країни. Мене запросили як телеведучу, для мене це робота. Тому якби запрошення зробив Петро Порошенко, я би теж погодилася», — сказала Олена Фроляк.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія у коментарі «Детектору медіа» повідомив, що домовленості про те, що дебати на стадіоні вестиме ведучий «Суспільного» немає.