МВС повідомляє про затори на вʼїзді до Києва. Їх повʼязують із дебатами

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

На вʼїздах до Києва утворилися серйозні затори. Про це повідомив перший заступник голови Міністерства внутрішніх справ Сергій Яровий.

У МВС повʼязали це з дебатами кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського, які мають розпочатися на НСК «Олімпійський» о 19:00.

«У зв’язку з проведенням дебатів між кандидатами на посаду Президента на НСК «Олімпійський» на в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація, людей привозять зі всієї країни. Поліцейські працюють над її вирішенням. Просимо водіїв ставитися з порозумінням», — сказав Яровий.

На Google Maps видно, що рух ускладнений на підʼїзді до Києва від Житомира, Вишгогода, Броварів та Борисполя.

  • На НСК «Олімпійський» триває розважальна програма перед дебатами кандидатів у президенти. Як повідомляють кореспонденти theБабеля, стадіон розділений навпіл. В одну частину пропускають людей, які підтримують Петра Порошенка, в іншу — прихильників Володимира Зеленського.
  • Проводити дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський» будуть двоє журналістів — голова правління «Громадського радіо» Андрій Куликов та керівник інформаційної служби телеканалу ICTV Олена Фроляк. Про це theБабелю повідомило джерело у штабі Петра Порошенка. Інформацію підтвердили самі ведучі.