«Немає жодних підстав». У Зеленського прокоментували подачу позову

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського прокоментували позов, поданий спостерігачем від громадської організації «Українська асоціація акціонерів» Андрієм Хільком. Про це повідомив юрист Вадим Галайчук, передає «Інтерфакс-Україна».

«Немає жодних правових підстав для подання даного позову і його задоволення, він не має жодних перспектив», — зазначив він.

Галайчук також уточнив, що Хілько відомий подачею ряду таких «дивних» позовів, зокрема про те, що зустріч Зеленського із президентом Франції Емманюелем Макроном нібито була незаконною «передвиборчою агітацією».

Підкреслимо, що це не перший позов проти Зеленського.

  • Шостий апеляційний адміністративний суд розгляне позов спостерігача за виборами президента України в окрузі № 221 від громадської організації «Українська асоціація акціонерів» Андрія Хілька щодо законності реєстрації кандидата Володимира Зеленського.
  • У «день тиші» перед другим туром виборів президента України поліція зафіксувала 97 повідомлень, які повʼязані з порушенням виборчого законодавства. Про це повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.
  • У суботу, в «день тиші» перед другим туром президентських виборів в Україні, в Івано-Франківську, Львові та Луцьку виявили приховану агітацію. Про це повідомляє рух «ЧЕСНО».