«Вибачте, але втомилася». Дружина Зеленського розʼяснила ситуацію з постом у 2014 році

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
«Вибачте, але втомилася». Дружина Зеленського розʼяснила ситуацію з постом у 2014 році

Чузавков Сергій / УНІАН

Дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена пояснила, що репост інформації про пересування українських військ у 2014 році вона супроводжувала обуренням діями пропагандистів РФ. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні поширили скріни з моєї сторінки. Скріни 2014 року. Тоді я не знала всіх технічних особливостей ФБ. Не підозрювала, що робити перепост із обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання залишити. Не знала, та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося в нас у країні. Від того, що відібрали Крим. Це не вкладалося в голові! Було страшно, що починається війна», — зазначила вона.

За словами Олени, зроблений нею репост вона знайшла у «когось з друзів».

«Усіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що та що я писала тоді. Що репостила. Над чим розмірковувала. Багато хто, зокрема з числа наших опонентів, саме так і зробили. А потім публічно спростували «новину дня» і вибачилися», — підкреслила вона.

Також дружина Зеленського уточнила, що після інциденту зробила висновки про Facebook, тому каже всім онлайн-друзям: «Вибачте, я втомилася».

  • theБабель веде текстову онлайн-трансляцію другого туру виборів президента.
  • Громадянська мережа «ОПОРА», яка спостерігає за перебігом виборів, повідомляє про перші порушення на виборчих дільницях. У Хмельницькій області на трьох дільницях не вистачає урн для голосування. Там їх було по одній.