«У порівнянні з першим туром». На виборчих дільницях вкрай мала кількість спостерігачів

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
«У порівнянні з першим туром». На виборчих дільницях вкрай мала кількість спостерігачів

Гонтар Володимир / УНІАН

На виборчих дільницях у кількох областях України зафіксовано вкрай малу кількість спостерігачів, порівняно з першим туром виборів. Про це йдеться на сторінці Комітету виборців України в Facebook.

«У порівнянні з першим туром виборів Президента України, які відбулися 31 березня, під час голосування у другому турі на виборчих дільницях значно зменшилася кількість спостерігачів. Зокрема, така ситуація спостерігається в Миколаївській, Черкаській, Луганській, Житомирській, Запорізькій, Вінницькій, Закарпатській, Херсонській, Хмельницькій, Сумській областях», — йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що в Миколаєві «на половині дільниць спостерігачів немає взагалі».

«У Запоріжжі представники КВУ не помітили жодного іншого спостерігача на восьми дільницях. На кількох ДВК в Черкасах немає ніяких спостерігачів. В інших випадках на дільницях, як правило, присутні лише 1—2 спостерігачі», — підкреслюється в повідомленні.

  • theБабель веде текстову онлайн-трансляцію другого туру виборів президента.
  • Громадянська мережа «ОПОРА», яка спостерігає за ходом виборів, повідомляє про перші порушення на виборчих дільницях. У Хмельницькій області на трьох дільницях не вистачає урн для голосування. Там їх було по одній.