Другий тур виборів президента: у зоні ООС висока явка серед військових

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У зоні ООС спостерігається висока явка серед військових у другому турі виборів президента. Як повідомляє штаб Операції обʼєднаних сил, голосування на лінії фронту та у прилеглих районах проходить у штатному режимі.

«Ні постійна бойова готовність, ні служба у безпосередній близькості від лінії розмежування не стала перешкодою для проведення голосування під час другого туру виборів президента України [...]. Кожен солдат, сержант і офіцер отримав право здійснити своє волевиявлення [...]. На всіх виборчих дільницях зафіксована висока явка виборців», — йдеться у повідомленні.

Висока явка також спостерігається серед військових на спецдільницях у Приазовʼї. «На спеціальній виборчій дільниці у найближчому до передових позицій 61-му військовому мобільному госпіталі у Маріуполі військовослужбовці відзначилися особливою активністю. Ще до восьми годин ранку перед контрольно-пропускним пунктом закладу утворилася черга із сотень охочих віддати свій голос за обраного кожним із них кандидата у президенти країни», — відзначили у штабі.