«Замкнувся в квартирі й не відчиняв». Співзасновник «Кварталу» Пікалов розповів про екс-колегу Манжосова, який готував компромат на Зеленського

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Співзасновник і автор «95 Кварталу» Олександр Пікалов розповів кореспонденту theБабеля, як вони з «кварталівцями» шукали свого колишнього колегу Дениса Манжосова після прес-конференції, яку він анонсував, але не провів.

«Ми його шукали. Він пропав, і ми його шукали всім «кварталом». І знайшли його наступного дня у нього в квартирі, він там зачинився й не відчиняв двері. Ми дуже переймалися. Ми не спілкувалися багато років, але шукав його весь «квартал», і коли знайшли в черговий раз сказали «Денисе, ну-ну-ну», — розповідає Пікалов.

На питання кореспондента theБабеля, що збирався Манжосов розповідати на прес-конференції, яку влаштував, Пікалов відповів, що точно не може знати про наміри свого колишнього колеги.

«Я не можу моделювати ситуацію. Якщо він туди перся, значить він щось хотів. 100% він не хотів розповісти, як «Барселона» зіграла», — заявив артист.

  • 11 квітня Денис Манжосов планував провести прес-конференцію, де обіцяв розповісти про те, як вони зростали разом з Володимиром Зеленським і «що відбувається за лаштунками КВК, а також як виник «95 Квартал» та чому вони не спілкуються з Зеленським. Однак прес-конференція так і не відбулася. Співзасновник і колишній учасник «Студії «Квартал 95» Денис Манжосов приїхав до офісу «Українських новин», де мала відбутися зустріч із журналістами, але за кілька хвилин залишив приміщення.
  • Перед початком заходу артист і автор «Кварталу» Олександр Пікалов заявив, що причиною прес-конференції Манжосова є бажання «заробити на передвиборчій боротьбі».
  • Згодом Денис Манжосов заявив, що не планував розкривати ніякий компромат про кандидата в президенти Володимира Зеленського на прес-конференції в четвер.
  • theБабель веде текстову онлайн-трансляцію другого туру виборів.