«Ніколи не здавайся». Порошенко після даних екзит-полів процитував Черчилля

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Після даних екзит-полів кандидат на посаду президента Петро Порошенко усім подякував і цитував Черчилля.

«Друзі, ви найкращі. Спасибі! Ніколи не здавайся, ніколи, ніколи, ніколи!» — сказав Порошенко.

Петро Порошенко визнав поразку та зазначив, що вважає за потрібне привітати опонента, але очікує від Зеленського вибачення за жарт про Томос, в якому артисти «Кварталу 95» назвали його «термосом».

«Я піду з офісу, але я не йду з політики. Я залишаюся в політиці, буду боротися за Україну! Бо наша команда, має захистити здобутки, які ми вибороли. Захистити європейську і євроатлантичну стратегії. Наша команда буде боротися за ПриватБанк, бо очевидно, що команда хоче розрахуватися за підтримку на виборах. Наша команда буде захищати потужну світову міжнародну коаліцію, яку ми створювали пʼять років на підтримку України. Наша команда буде захищати продовження режиму санкцій проти режиму Росії. Наша команда буде протидіяти планам Кремля сформувати лояльну для себе більшість під час парламентських виборів. І це ще одна причина, чому я маю залишитись», — зауважив діючий президент.

Також він зазначив, що буде радий підписати закон про мову.

«Справа не тільки в тому, що ми вже зробили: квоти, пісні, фільми, радіо, книги. А якщо Верховна Рада наступного тижня погодить указ про мову, я буду щасливий, що я як президент матиму змогу його підписати. Сьогодні Вербна неділя, і я зустрів свято разом із родиною молитвою в Михайлівському Золотоверхому. РПЦ хоче реваншу, але ми не допустимо цього реваншу», — сказав Порошенко.