Разумков: Порошенко простягає Зеленському одну руку, а другою «заливає за комір черпачки рідоти»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Речник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков вважає, що чинний президент Петро Порошенко веде подвійну гру щодо кандидата, який переміг на виборах. За його словами, Порошенко простягає Зеленському одну руку, а другою «заливає за комір черпачки рідоти».

«Це унікальний випадок, коли у влади винні не «попередникі», а «наступники», які ще навіть не приступили до виконання своїх обовʼязків», — написав він.

Першим «черпачком» Разумков називає рішення суду щодо ПриватБанку. «Є чотири варіанти: або хтось з «кураторів АП [Адміністрації президента] у судах» домовився з Коломойським, або так підклали свиню новому президенту, або ніхто систему не зміг до кінця реформувати, і вона така ж, як була, або націоналізація була здійснена з порушеннями процедур. Питання: до чого тут Зеленський?» — зазначив він.

Другий «черпачок» — заяви Порошенка про прихід реваншистів з числа старої проросійської влади або олігархату.

Третім брудним прийомом глави держави Разумков назвав прогноз про скасування Конституційним судом електронного декларування, що може призвести до втрати безвізового режиму. «Питання, а хто делегував у Конституційний суд цих суддів? Хіба не поки що легітимний гарант Конституції?» — написав він.

«Четвертий черпачок. Про вибачення. Тут Петро Олексійович прав... Чекаємо. За Гладковських, за борди з Путіним, за образи 73% виборців країни, за скасування статті про незаконне збагачення і за багато чого іншого...» — резюмував політтехнолог.