Дружина Макрона відкриває школи для дорослих, де викладатиме французьку мову

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Дружина Макрона відкриває школи для дорослих, де викладатиме французьку мову

Адміністрація Президента України

Дружина президента Франції Емманюеля Макрона, колишня вчителька Бриджит Макрон, відкриває школи для дорослих без вищої освіти.

Про це повідомляє французьке видання Le Point.

Заклади відкриють у Валансі та Кліші-су-Буа. Вони називатимуться «Інститутами для профорієнтування, які допомагають із працевлаштуванням».

У них зможуть навчатися люди, які не мають диплома. Сама Бриджит Макрон буде керівницею педагогічного комітету та викладатиме французьку мову.

  • Президент Франції Емманюель Макрон доручив експертам провести розслідування ролі французької армії в геноциді в Руанді, який є джерелом напруженості у взаєминах між Парижем і Кігалі.
  • Дві вʼязниці у Фінляндії вирішили відмовитися від фізичної праці увʼязнених. Замість цього вони розпізнаватимуть і сортуватимуть дані для алгоритмів, які використовує штучний інтелект компанії Vainu.
  • Колишня керівниця Національного банку Валерія Гонтарева очолить наглядову раду медичного стартапу Medikit — комунікаційної платформи для пацієнтів і лікарів. Про це Гонтарева розповіла в коментарі theБабелю.