У Зеленського підготували законопроект про покарання чиновників за незаконне збагачення

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У Зеленського підготували законопроект про покарання чиновників за незаконне збагачення

Twitter / Linas Linkevicius

Обраний президентом Володимир Зеленський провів першу міжнародну зустріч з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом. Про це theБабелю повідомила прес-служба Зеленського.

Під час зустрічі Зеленський повідомив, що його команда розробила законопроект, який відновить відповідальність за незаконне збагачення.

Крім того, Зеленський попросив про допомогу в створенні міжнародної медіа-організації, що здійснювала би мовлення для окупованих територій і при цьому відстоювала проукраїнську позицію.

Новообраний президент подякував за послідовне відстоювання Литвою інтересів України в Європі. «Ми в Литві вважаємо, що те, що відбувається у вас в Україні — це відбувається у нас», — відповів Лінкявічус.

Він привітав Зеленського з перемогою та запропонував допомогу в запровадженні в Україні реформ правоохоронної системи та боротьби з корупцією.

Міністр додав, що в європейських структурах у Брюсселі є великий інтерес до Зеленського та запропонував йому за найближчої нагоди відвідати міжнародні заходи на рівні Євросоюзу.