НАЗК просить заступника міністра економрозвитку Максима Нефьодова повідомити, яке у нього справжнє прізвище

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

До першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та виконуючого обовʼязки торгового представника України Максима Нефьодова звернулися з Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) з проханням надати копію паспорту з відомостями про прізвище, імʼя та по-батькові. Про це Нефьодов написав у Facebook.

«Отримав черговий запит від Національного агентства з питань запобігання корупції — про те, як же мене насправді звуть? У нас довга та цікава переписка, я збираю томи документів і дискутую з ними з приводу того, чи треба амортизувати вартість страховки на авто щомісяця. Вже пішли на третє коло. Але призвіще?!? Ріаллі?!? НАЗК не впевнено, як мене звуть?» — обурюється заступник міністра.

У зверненні НАЗК зазначається, що в інформації про субʼєкта декларування зазначено прізвище «Нефьодов», а відповідно до відомостей держєстру актів цивільного стану громадян зазначено прізвище «Нєфєдов». Оскільки в агентстві не впевнені, яке прізвище правильне, просять уточнити цю інформацію і надати копію паспорту.

Максим Нефьодов обурено написав, що не розуміє як «після пʼяти щорічних декларацій у НАЗК зʼявились сумніви».