Обвинувачений у підготовці теракту Володимир Рубан виїхав з України

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Обвинувачений у підготовці теракту колишній глава організації «Офіцерський корпус» Володимир Рубан, який вийшов з-під варти 16 квітня, залишив територію України. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури, передає Інтерфакс-Україна .

«Він залишив територію України», — сказали агентству в прес-службі.

У той же час радник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян заявив агентству, що Держприкордонслужба не може коментувати інформацію щодо перетинання державного кордону особами.

Речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко повідомив theБабелю, що у нього немає інформації про те, що Рубан залишив Україну. Зараз наша редакція намагається звʼязатися з адвокатом колишного глави організації «Офіцерський корпус».

  • Нардепа Надію Савченко й екс-очільника організації «Офіцерський корпус» Володимира Рубана слідство звинувачує у спробі державного перевороту. Справа зараз слухається у суді. Наступне засідання відбудеться 7 травня.
  • Савченко затримали 22 березня 2018 року у Верховній Раді, після того як парламент зняв з неї недоторканність. Рубана затримали 8 березня 2018 року під час перетину лінії розмежування на Донбасі в контрольному пункті в’їзду та виїзду «Майорськ».