«Ми з українцями розберемося самі!» Саакашвілі відповів Путіну

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
«Ми з українцями розберемося самі!» Саакашвілі відповів Путіну

Ковальчук Віктор / УНІАН

Колишній президент Грузії та екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив, що представники президента Росії Володимира Путіна через посередників вимагають у новообраного президента Володимира Зеленського не пускати його в Україну. Про це він написав у Facebook.

«Я точно знаю, що саме Ви вимагали в Порошенка не запрошувати мене на інавгурацію в 2014-му. Тепер Ви через третіх осіб намагаєтесь підступитися до Володимира Зеленсього і вимагаєте не тільки не повертати мені громадянство, але також ставите категоричну умову не пускати мене в Україну», — прокоментував колишній президент Грузії заяву Путіна, який запропонував Зеленському повернути Саакашвілі українське громадянство.

Екс-губернатор Одещини назвав Путіна «новоспеченим тролем» і заявив, що бачить прийоми його політики подвійних стандартів — «вимагати від опонента Володимира Зеленського, який так сильно вам відповів своєю заявою на вашу роздачу російських паспортів на окупованій частині Донбасу, мого повернення, сподіваючись, що він побоїться це зробити».

Наприкінці Саакашвілі зазначив, що це взагалі не справа Путіна.

«Ми з українцями розберемося самі!» — заявив він.