«Буду ретельніше перевіряти». Нардеп Арʼєв відповів на звинувачення команди Зеленського щодо співпраці з російськими ЗМІ

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Народний депутат із фракції «Блок Петра Порошенка» (БПП) Володимир Арʼєв відповів на звинувачення команди переможця президентських виборів Володимира Зеленського щодо співпраці з російськими ЗМІ. Про це він написав у Facebook.

«Так, я поширив пост українки з Німеччини Irena von Burg , який містив недостовірну інформацію, і вибачився за те. Маю урок, буду ретельніше перевіряти надалі», — написав нардеп.

Також Арʼєв порадив команді Зеленського приїхати у червні в ПАРЄ і побачити, як насправді вони «співпрацюють» з російськими журналістами.

«Раджу Зе-фейкотворцям приїхати у червні в ПАРЄ і побачити наочно нашу «співпрацю», наприклад, зі Скабєєвою, яка перед виборами була така мила стосовно Зеленського, хоч тепер і змінила нарратив. Або подивитися YouTube з попередніх «співпраць». І щось мені підказує — колективний Зеленський вибачатися не стане», — зазначив Володимир Арʼєв.