У Росії — скандал через перемогу дочки Алсу на шоу «Голос. Дети». Міжнародні експерти проводять перевірку

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
У Росії — скандал через перемогу дочки Алсу на шоу «Голос. Дети». Міжнародні експерти проводять перевірку

Facebook / Голос.Дети

У Росії розгорівся скандал через перемогу на проекті «Голос. Дети» Мікелли Абрамової — дочки співачки Алсу та банкіра Яна Абрамова.

Міжнародна компанія Group-IB розслідує результати голосування на проекті, фінал якого відбувся 26 квітня на «Первом канале». Оператор звʼязку помітив «аномальності» під час голосування, а глядачі підозрюють фальсифікації на користь Мікелли Абрамової.

Після проведення експертизи члени компанії Group-IB пройдуть перевірку на поліграфі. Про це заявив генеральний директор компанії Ілля Сачков, повідомляє «Радио Свобода».

Мікеллі Абрамовій 10 років. У проекті «Голос. Дети» вона була в команді співачки Світлани Лободи. У фіналі шоу вона набрала понад 56% голосів. Її конкурентами були Єржан Максим із команди Валерія Меладзе та Валерій Кузаков з команди Пелагеї. Хлопці набрали приблизно 28% і 15%.

  • Переможницею дев’ятого сезону вокального шоу «Голос країни» стала 37-річна співачка зі Львова Оксана Муха, яку на проекті назвали душею української пісні. Фінал програми у прямому ефірі транслювався на каналі «1+1» ввечері 21 квітня.