«Вперед на захід — до Львова». The Washington Post рекомендує місто як обов’язкову локацію для подорожей Україною

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
«Вперед на захід — до Львова». The Washington Post рекомендує місто як обов’язкову локацію для подорожей Україною

John-Mark Smith / Unsplash

The Washington Post опублікувала статтю «Вперед на захід — до Львова», в якій рекомендувала місто як обовʼязкову локацію для подорожей Україною. Про це пише прес-служба Львівської міської ради.

У статті йдеться про те, що основна перевага міста — європейська дестинація. Львів приваблює туристів архітектурою, унікальними памʼятками архітектури, належною якістю у сфері обслуговування та досить помірними цінами.

«Це вишукане місто виглядає як традиційна європейська дестинація, довершена брукованими вуличками, фестивалями класичної музики та гучними літературними святкуваннями», — зазначає автор The Washington Post.

У матеріалі звертають увагу на львівські ресторани, кавʼярні та цікаві місця для Instagram-блогерів, як-от книжковий ринок під відкритим небом або кавʼярня, де кава готується на відкритому вогні в мідних глеках у кімнаті при свічках.

Також автор статті зауважує, що попри свою космополітичність та європейськість, Львів відомий як «осередок українського націоналізму».

Варто зазначити, що у статті також йдеться і про Київ. У столиці рекомендують відвідати Софійський собор, Києво-Печерську лавру, центральну синагогу та обовʼязково прогулятися Хрещатиком.

Серед недоліків автор зазначає корумповану поліцію, яка може вимагати хабара від туристів, і відсутність належного рівня сфери обслуговування.