Вийшов перший трейлер третього сезону антиутопії про сексуальне рабство «Оповідь служниці»

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Сервіс Hulu зняв перший повнометражний трейлер 3-го сезону драми-антиутопії «Оповідь служниці» про сексуальне рабство у вигаданому тоталітарному суспільстві — Республіці Галаад. Країна розташована на території сучасних США.

«Якщо я збираюся щось змінити, мені знадобляться союзники: союзники з владою», – говорить головна героїня Джун, коли на екрані видно зображення тітки Лідії і Серени Уотерфорд, натякаючи на те, що колишні вороги можуть приєднатися до неї і допомогти звільнити себе та інших служниць від сексуальної експлуатації.

Премʼєра 3-го сезону серіалу відбудеться 5 червня .

Що таке «Оповідь служниці»?

Американський серіал, премʼєра якого відбулася в квітні 2017 року. Він базується на однойменному романі Маргарет Етвуд. Події у серіалі відбуваються в майбутньому. За сюжетом, у Галааді лише одна зі ста жінок може народити здорову дитину, тому таких жінок збирають у спеціальні табори, де готують до єдиної мети — зачати та народити дитину для офіцерів, чиї дружини не здатні цього зробити.

Головна героїня, Джун Осборн, не змогла разом з чоловіком і дочкою перетнути кордон і тепер змушена працювати сурогатною матірʼю. Протягом серіалу глядачі дізнаються про те, яким було життя Джун до державного перевороту і як американське суспільство прийшло до такого рішення. За підсумками 2017 року телесеріал здобув перемогу в шести номінаціях премії «Еммі».