Блогери, актори та студенти. На конкурс спікера Володимира Зеленського подали 3 тис. резюме

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Після того, як новообраний президент Володимир Зеленський 30 квітня оголосив відкритий конкурс на посаду спікера Президента, HR-департамент Команди Зеленського за кілька днів отримав понад 3 тис. резюме. Про це пишуть Українські Новини.

«Наразі на електронну адресу HR-департаменту команди Володимира Зеленського прийшло понад 3 тисячі резюме — від звичайних людей, які хочуть взяти участь у конкурсі і відчувають упевненість у своїх комунікативних здібностях», — йдеться у відповіді прес-служби Зеленського на запит Українських Новин.

Також виданню повідомили, що серед кандидатів — журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти та актори. У тому числі, серед претендентів — відомі в українському суспільстві особистості.

Проте прізвищ відомих кандидатів у команді Зеленського не називають.

Які вимоги до спікера і як проходитиме відбір?

Речник президента повинен володіти як мінімум трьома мовами — українською, російською та англійською. Мати досвід роботи в журналістиці або публічної діяльності, бути працездатним і готовим працювати цілодобово.

Спікер повинен володіти комунікативними здібностями, мати швидку реакцію, бути адаптованим до динамічної роботи, креативним, а також мати почуття гумору.

Конкурс на цю посаду відбуватиметься в кілька етапів.

ТОП-100 кандидатів отримають кілька творчих завдань. Наприклад, написати доповідь або записати відео на певну тему. Оцінювати роботи кандидатів будуть експерти з роботи з персоналом та члени команди Зеленського.

Після цього, за результатами творчого етапу, буде сформований ТОП-10 кандидатів, з якими буде проводити співбесіду керівник HR-департаменту та особисто Зеленський.

Усі фіналісти конкурсу обовʼязково будуть проходити перевірку службами безпеки та антикорупційними органами.

Проте якою буде заробітна платня в майбутнього речника, у штабі Зеленського не повідомляють.