«Месники. Завершення» піднялися на друге місце в рейтингу фільмів із найбільшими касовими зборами. На першому місці залишається «Аватар»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
«Месники. Завершення» піднялися на друге місце в рейтингу фільмів із найбільшими касовими зборами. На першому місці залишається «Аватар»

Marvel Studios

Фільм «Месники. Завершення», який вийшов у прокат наприкінці квітня, піднявся на другу позицію стрічок із найбільшими касовими зборами за всю історію кінематографу.

Заключна частина «Месників» зібрала вже понад $2,18 млрд у всьому світі, згідно з рейтингом Box Office Mojo.

На першому місці поки залишається стрічка «Аватар» 2009 року, як зібрала близько $2,8 млрд.

«Месники. Завершення» вже обігнали «Титанік», «Зоряні війни. Пробудження сили». На пʼятому місці — «Месники. Війна нескінченності».

  • Фільм «Месники: Завершення» встановив світовий рекорд за касовими зборами за перший вікенд прокату. Як повідомила компанія Walt Disney, яка є дистрибʼютором фільму, стрічка зібрала близько 1 млрд 200 млн доларів. Це майже вдвічі більше, ніж зібрав колишній рекордсмен — теж фільм із кіновсесвіту Marvel, «Месники: Війна нескінченності».
  • У російському перекладі фільму «Месники: Завершення» прибрали слово «побачення», коли йдеться про зустріч двох чоловіків за вечерею. Англійське слово date переклали російською не як «побачення», а як «вечеря». Також у перекладі згладжені формулювання, з яких стає зрозуміло, що один з героїв має гомосексуальні стосунки.