Меган Маркл і принц Гаррі стали батьками. У них народився хлопчик

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У дружини британського принца Гаррі герцогині Сассекської Меган Маркл народився хлопчик. Вага новонародженного — 3,26 кг. Про це йдеться на офіційній сторінці подружжя в Instagram.

Принц Гаррі вже дав коментар стосовно народження сина.

«Я радий повідомити, що у нас з Меган народився хлопчик. Він почувається добре. Для мене це неймовірний досвід», — сказав принц.

З народженням сина подружжя вже привітали у Букінгемському палаці.

За повідомленнями ЗМІ, пологи почалися вранці, принц Гаррі весь час перебував поруч із Меган. Заради щасливого моменту принц навіть відклав заплановану поїздку до Амстердаму.

До Віндзора прибув й глашатай Тоні Епплтон, який традиційно сповіщає населення про важливі моменти в житті королівської родини.

Ще від учора у Вінздорі збираються люди, щоб привітати подружжя з первістком.

Також відомо, що до Лондону прилетіла мати Меган Доріан Регланд. ЗМІ повідомляють, що вона планує найближчий час бути поряд з дочкою і допомагатиме їй доглядати за сином.

«Дорія планує допомогти Меган відновитися після народження і прийти в форму за допомогою йоги. Вона буде готувати для неї і піклуватися про неї і, звичайно ж, про дитину», — говорить джерело в коментарі виданню Vanity Fair.

Імʼя малюка поки що не повідомляють. Відомо, що стать дитини залишалася сюрпризом навіть для батьків, адже вони вирішили не дізнаватися про неї до самого моменту народження.

Син Меган Маркл і принца Гаррі буде восьмим онуком королеви Єлизавети II, а також сьомим у черзі претендентів на британський престол. Попереду — принц Чарльз, принц Вільям і всі його діти: принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї.